Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2022

Gösterim: 366

APAM Etkinlikleri Hakkında

Akdeniz Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sene boyunca seminerler düzenlenmektedir. Seminerlerimizin ilk bölümü 2022 Bahar Yarı yılında tamamlanmıştır.

Webinar serimizin birincisi 24 Mayıs 2022 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Doç.Dr. İsmail ŞAHİN katılımı ile gerçekleşmiştir. Sayın Doç.Dr. İsmail ŞAHİN "Doğu Akdeniz ve Ege'de Güncel Gelişmeler" başlıklı konuşması ile bölgedeki güncel durum ve çözüm önerilerine dönük izlenebilecek politikalar hakkında bilgi vermiştir.

 

Webinar serimizin İkincisi 30 Haziran 2022 tarihinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde Doç. Dr. İlhan ARAS'ın katılımı ile gerçekleştirilmiş ve Arap Baharı Öncesi ve Sonrası Akdeniz'deki durum ele alınmıştır. Sayın ARAS, Avrupa Birliği ile Arap Baharı süreci sonrası bölgedeki mevcut durum ve gelişmeler hakkında bilgi vermiştir.

 

Webinar serimizin üçüncüsü 6 Temmuz 2022 tarihinde Kocaeli Üniversitesi'nde Prof. Dr. İrfan Kaya ÜLGER'in katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Sayın Prof. Dr. ÜLGER "Doğu Akdeniz ve Ege'de Yetki Alanları" başlıklı sunumu ile bölgeye dönük uluslararası hukuk kapsamında anlaşmazlık noktaları hakkında bilgi vermiş ve mevcut tartışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.

Webinar serilerimiz sene boyunca devam edecektir.

Akdeniz Bölgesi’de güncel gelişme ve tartışmalar için bizi takip edin…..